André Brunnsberg liittyi Hyvien Tuomaiden joukkoon

Olutliitto jakaa joka vuosi Tuomaan päivänä palkinnon ansiokkaasta työstä olutkulttuurin hyväksi. Vuoden 2021 Hyvä Tuomas on olutvaikuttaja André Brunnsberg.

Espoolainen olutvaikuttaja André Brunnsberg harrastaa olutta laajalla skaalalla. Brunnsberg on vastannut Suuret Oluet – Pienet Panimot -festivaalin lasitiskistä ja edustaa Suomea järjestötyön Euroopan huipulla. Hän on myös kansainvälisesti arvostettu oluttuomari ja olutskribentti. Vuodesta 2017 hän on järjestänyt kilpailuisäntänä Olutliiton Valtakunnallista kotiolutkilpailua.

Palkittavan valitsee aiempien Hyvien Tuomaiden joukko. Tänä vuonna jaettava tunnustus on järjestyksessä 28.

Aiemmat Hyvät Tuomaat perustelevat palkintoa seuraavasti: ”Olutkulttuurin hyväksi tehtävä palkaton vapaaehtoistyö jää usein huomaamatta, varsinkin kun puurtaja itse keskittyy ydintekemiseen. Siksi on aika antaa tunnustus yhdelle kaikkein ahkerimmalle – kiitos André.”

Brunnsberg on pitkäaikainen Olutliiton hallituksen jäsen, joka toimii kolmatta vuotta Olutliiton kansainvälisen kattojärjestön European Beer Consumers Unionin EBCU:n hallituksessa Suomen edustajana. Hän on myös Sällskapet Ölarne -olutseuran kantavia voimia.

Kotiolutta Brunnsberg on tehnyt pitkään, ja kirjoitti siitä ja muista aiheista vuosikaudet Olutpostiin vakituisena avustajana. Ruotsinkieliset ovat voineet lukea Brunnsbergin olutartikkeleita Hufvudstadsbladetista.

Olutliitto pitää Brunnsbergin työtä suuressa arvossa.

– André edustaa juuri sitä aktiivisuutta, mitä seuratoiminta parhaimmillaan on. Hän toimii vapaa-aikanaan monipuolisesti oluen parissa sekä Suomessa että ulkomailla. Valtakunnallinen kotiolutkilpailu ei olisi sama ilman Andrén panosta, toteaa Olutliiton puheenjohtaja Anikó Lehtinen.

Olutliitto ja sen edeltäjäjärjestöt ovat nimenneet Hyvän Tuomaan vuodesta 1994 lähtien. Palkinto julkistetaan aina Tuomaan päivänä 21.12. jolloin perinteisesti on rauhoituttu joulunviettoon.

Lämpimästi tervetuloa joukkoon! Terveisin Hyvä Tuomas vm. 2019.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s